Restsalg
Restsalg

Taste of the Wild – Wetlands

165,00 DKK 115,50 DKK

Taste of the Wild – Wetlands hundefoder med and – 2kg. Kornfrit

Et helt igennem lækkert foder, som din hund vil elske. Selv den mest kræsne af dem!
Perfekt til hunde med allergi.

Se alle vores varianter af Taste of the Wild her.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Taste of the Wild hundefoder er fremstillet i USA. Varianten Wetlands indeholder kød fra fjerkræ i top-kvalitet: And, vagtel, kylling og kalkun. Derudover indeholder foderet frugt og grøntsager som er fyldt med vitaminer og mineraler. De naturlige antioxidanter støtter desuden immunforsvaret.
Taste of the Wild hundefoder er med sin kornfrie opskrift afstemt efter hundens oprindelige måde at ernære sig på, men tager samtidigt hensyn til moderne hundes forandrede livsstil med regelmæssig fodring og mindre bevægelse.

Taste of the Wild hundefoder er karakteriseret ved:
 • Hundefoder til alle stadier af livet: Taste of the Wild hundefoder opfylder de ernæringsmæssige krav som AAFCO (Association of American Feed Control Officials) stiller – hundefoderet er derfor et godt valg til et langt og sundt liv. Lige fra hvalpefoder til senior.
 • Uden korn: Mange dyrlæger mener at korn i hundefoder kan være årsag til flere sundhedsmæssige problemer. Korn indeholder en stor mængde kulhydrater, der kan føre til overvægt, diabetes, fordøjelsesproblemer, allergi m.m.
 • Kød fra fjerkræ: Ande-, vagtel- og kalkunkød indeholder let fordøjeligt protein og fedt. Det giver din hund den bedste energikilde, så den forbliver i topform.
 • Aminosyrer og naturlig Vitamin B3:  Kommer fra det lækre tørrede kyllingekød som varianten Wetlands indeholder.
 • Æg: Indeholder let fordøjelige proteiner.
 • Den bedste optagelse af aminosyrer: Aminosyrer er vigtige i at bevare en sund hundekrop hele livet igennem. Fiskemelet som er tilsat foderet, har et højt indhold af aktive Omega-3 fedtsyrer (DHA, EPA), og de giver sund hud og pels.
 • Styrket fordøjelse- og immunsystem: Tørret cikorierod (julesalat) og yucca ekstrakt giver en sund balance i tarmfloraen og styrker hundens immunsystem.
 • Naturlige antioxidanter: Frisk frugt og grøntsager giver din hund naturlige antioxidanter og har et højt zink-, vitamin E- og selen-indhold.
 • Omega-fedtsyrer: Omega-6 og -3 fedtsyrer er meget vigtige for din hunds velvære. Det hjælper den med at bevare en sund hud, flot pels og smidige led.
 • Søde kartofler:  Er meget nærende og har dobbelt så mange fibre som en almindelig kartoffel. Den indeholder B- og C-vitamin samt mineraler.
 • Blåbær og hindbær: Bær er fyldt med antioxidanter, som beskytter kroppens celler.
 • Tomater: Indeholder mange plantefibre som har en positiv indvirkning på fordøjelsen. Samtidig indeholder de vitaminer og antioxidanter såsom betacaroten og lycopen som er med til at styrke immunforsvaret.
 • Mineraler og sporstoffer i naturlig, organisk bundet form
Taste of the Wild – Wetlands hundefoder er ideelt til alle hunderacer og alle størrelser.
Din hund vil elske smagen af vildt.

Taste of the wild Wetlands indeholder 32% råprotein og 18% fedt.

Ingredienser: And, andemel, kyllingemel, æg, søde kartofler, ærter, kyllingefedt (konserveret med blandede tokoferoler), kartofler, grillet vagtelkød, grillet andekød, røget kalkun, havfiskemel, kolinklorid, tørret cikoriarot, tomater, blåbær, hindbær, ekstrakt fra yucca schidigera.

Næringsindhold:
Råprotein 32,0%
Fedt 18,0%
Råfibre 4,0%
Vand 10,0%
Zink 150 mg/kg
Selen 0,4 mg/kg
Vitamin E 150 IU/kg
Omega-6 fedtsyrer 2,4%
Omega-3 fedtsyrer 0,4%

Kalorieindhold:
3.750 kcal/kg
Beregnet omsættelig energi

Læs mere om Taste of the Wild på producentens egen hjemmeside

Yderligere information

Vægt2.100 kg
Størrelse40 × 30 × 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Taste of the Wild – Wetlands”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.