50%

Bionedbrydelige hundeposer

42,50 DKK

Bionedbrydelige hundeposer fra Active Canis. Der er 16 ruller i æsken og poserne er lavet af majsstivelse og der medfølger en dispenser (som endda også er komposterbar!)

Poserne er ekstra store, i kraftig kvalitet og med håndtag. Rullerne er kompakte og poserne er nemme at rive af.

Rullerne er i standardstørrelse, og passer til alle dispensere.

Ikke på lager

Beskrivelse

Som en ansvarsfuld hundeejer, er det god stil at rydde op efter sin hund. I samme ombæring kan man lige så godt passe på miljøet. Her er vores bionedbrydelige hundeposer fra Active Canis et rigtig godt bud på den ansvarlighed.

Poserne er lavet af majsstivelse. Det vil sige at de er komposterbare og indeholder ikke plast, og er derfor lige så naturlige som hundens egen affald, og nedbrydes inden for ca. 40 dage i et velfungerende komposteringsmiljø.

Til sammenligning tager det mere end 100 år for en traditionel plastikpose at nedbrydes.
Den miljørigtige løsning er derfor vores Active Canis hundeposer, som er 100% biologisk nedbrydelige og komposterbare.

Plastikposer udgør en kæmpe belastning for miljøet. Både når de smides i naturen eller ender i havet. Active Canis hundeposer er blandt andet lavet af majsstivelse og indeholder derfor ikke plast. De er 100% komposterbare, hvilket betyder at de bliver til muld/kompost når de nedbrydes.

Med Active Canis hundeposer rydder du op efter din hund så miljøvenligt som muligt, takket være det komposterbare materiale som bioposerne er lavet af.
Ud over at være godt for miljøet, er poserne også ekstra store, i kraftig kvalitet og med håndtag. Rullerne er kompakte og poserne er nemme at rive af.

Rullerne er i standardstørrelse, og passer til alle dispensere.

Yderligere information

Vægt 0.600 kg
Størrelse 18 × 7 × 13 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bionedbrydelige hundeposer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.