Fra opdræt til webshop

Efter en del år som opdrættere af racen Coton de Tulear, var energien til flere kuld hvalpe ved at blive mindre. Derfor valgte vi i sommeren 2019 at gå nye veje, og ændre vores kennel fra opdræt til en webshop med lækkert kvalitetsudstyr til hunde.
I stedet for bare at lukke, følte vi at vores kennelnavn skulle bruges til noget mere, og vi valgte derfor at overdrage hovedansvaret til yngre kræfter: Vores søn Søren.
Han har i alle årene været en stor del af vores opdræt, sammen med resten af vores børn. Det har faktisk været en stor familiebegivenhed hver gang der har været hvalpe .

Det har betydet at Søren har tilegnet sig en stor viden omkring hunde, og ikke mindst omkring pelshunde og hvad der kræves i forhold til pasning og pleje.
At han samtidig har flair for at drive forretning, er jo bestemt ingen hindring .

House of Coton de Luxe har altid været lig med kvalitet og dybt engagement.
Vi har aldrig gjort tingene halvt, og det er den DNA der bliver ført videre i webshoppen.

Hvalpe på kuffert

Søren kan, med sine talenter inden for det at drive forretning og samtidig med sin viden inden for hundeverdenen, drive House of Coton de Luxe til en rigtig god og solid webshop.
En shop hvor man som hundeejer trygt kan handle.

Det er vi rigtig stolte af!

Vi har derfor trygt overdraget roret til Søren. Og vi vil følge ham og hans projekt med stor interesse. Og mon ikke vi kan svare på et spørgsmål i ny og næ 😉

Bjarne og Kira, Stiftere af House of Coton de Luxe tilbage i 2013