En udfordring blev til en flaske shampoo

Alsi_logo

Mød stifteren af vores Shampoo – / balsamserie, Charisma Pro: Søren Thomsen

Søren bor i Vejle og er gift med Mette. Sammen har de døtrene Alberte og Sille.
Det er også i Vejle at Charisma Pro bliver udviklet.

Han er opvokset på landet og er uddannet Cand. Agro.

Tilbage i 2003 startede Søren sin virksomhed som han kaldte ALSI, som han opkaldte efter hans to døtre.
Han ville nemlig gerne være med til at udvikle vaske- og rengøringsprodukter til erhvervslivet, der kunne klare de ønskede opgaver uden brug af farlig kemi.

Søren går tur med hunden Mollie i Vejle
Mollie på gåtur

Der kommer gang i udviklingen

I 2005 blev sortimentet udvidet med en serie til rengøring, polering, forsegling og vedligehold af både.
Endelig i 2010 startede han udviklingen af serien Charisma Pro.
Da Søren skulle finde på et navn, faldt det ham ikke svært: Det var en meget karismatisk serie, og Pro fordi de professionelle hundefrisører og opdrættere også brugte serien professionelt.

Udviklingen skete i samarbejde med hundefrisører og opdrættere. Det var nemlig vigtigt at finde frem til netop de produkter de to grupper havde brug for. For de måtte om nogen vide hvad de snakkede om, da de arbejdede med hunde professionelt. Det var vigtigt for Søren at finde ud af hvad der fungerede og hvad der ikke gjorde.

De første krav som både opdrættere og hundefrisører stillede, var at produkterne skulle være miljøvenlige. Og indeholde et højt indhold af plejemidler til gavn for både hund og menneske.

Søren og hans samarbejdspartnere blev hurtigt enige om at der ikke var behov for en masse forskellige produkter. Hellere få gode produkter, som hver især havde flere anvendelsesmuligheder. End flere halv-dårlige produkter og som ville gøre produktkataloget uoverskueligt for forbrugeren.

Det endte med den serie som i dag bruges både til privat og erhvervsmæssig brug:

Show Shampoo, Peppermint Shampoo, White Shampoo, og Luksus Conditioner.
Der ud over er der Glans- og udredningsspray samt White spray som kan bruges i den daglige pelspleje.

Søren og Mollie hjemme i haven
Søren og Mollie hjemme i haven

Det har et eller andet sted altid ligget og ulmet lidt at Søren skulle lave noget der havde med hunde at gøre. For Søren har altid haft hund, og familien har også en hund i dag.

Det at have hund har altid interesseret ham. Og da han så oven i hatten blev udfordret til at lave danske kvalitetsprodukter til vask og pleje af hunde, så var stien ligesom lagt: Søren skulle udvikle en shampoo-serie til hunde. Hvilket er lykkedes ham ganske flot

Hvad med fritiden?

Men nu er det ikke rengøringsmidler og shampoo det hele. Søren holder også fri engang i mellem. Og når det sker, så slapper han af og hygger sig med sin familie og venner. Og så går han naturligvis også lange ture med hunden!

Begge hans døtre er ivrige håndboldspillere. Så der bliver fulgt spændt med fra sidelinjen. Her føler Søren sig i øvrigt ret godt tilpas. Han trives i arbejdet med mennesker. Specielt de unge. Og skulle han skifte karriere, skulle det helt sikkert være noget med børn og unge. Gerne de som trænger til lidt hjælp til at komme igang eller hjælp til at komme videre.

Men nu er der heldigvis ingen karriereskift under opsejling. Charisma Pro er ved at være et kendt mærke blandt hundefrisørerne, og flere og flere hundejere er også ved at få øjnene op for kvaliteterne ved hele serien.
Og i den nærmeste fremtid vil vi kunne se nogle videos som Søren er ved at få produceret, som viser brugen af de forskellige produkter. Disse videos vil komme til at ligge tilgængelige hos de forskellige forhandlere.
Tidshorisonten på videoerne er at de gerne skal være klar med udgangen af januar 2020. Men de vil naturligvis blive lanceret efterhånden som de bliver færdigproduceret.
Og det betyder at de også kommer til at ligge her hos os hos House of Coton de Luxe. Så det vil vi se frem til.

Hvis du endnu ikke har prøvet den lækre serie fra Charisma Pro til din hund, så kan det være at det er nu det er ved at være nu 🙂
Du finder den i shoppen lige her .